mandag 17. oktober 2011

Cat fight av Ingunn Aamodt

Det har vært venteliste på denne i biblioteket lenge allerede, og endelig er tredje bok om Marlena Evensen og bestevenninnene Emma og Minda kommet.

Det er mye kjærestetrøbbel og sjalusi denne gangen. PO er bestekompisen til Marlena og har vært forelsket i henne siden barneskolen. Nå har han imidlertid gitt opp og blitt sammen med Tonje isteden, og Marlena kjenner at hun blir fryktelig sjalu. Sammen med Emma og Minda legges planer for å gjøre livet surest mulig for Tonje.

Men Marlena vet likevel ikke helt om hun egentlig er forelsket i PO. Muligheten for å treffe Axel - han i tiende klasse fra bok nummer 1 - dukker nemlig opp igjen, og da kjenner jo Marlena virkelig sommerfugler i magen.

Jentene med halvsøsteren Siri på slep ender også opp i Moss en lørdag. Minda har nemlig møtt en gutt fra Moss på nettet, og nå har jentene sneket seg avgårde for å møte ham og dra på fest. Turen blir ikke spesielt vellykket kan man si.

Resten må du rett og slett lese selv. Jeg synes disse bøkene om Marlena Evensen er ganske så festlige, og jeg vil tro at en del jenter kan kjenne seg ganske godt igjen innimellom. Les også de to første bøkene i serien: Marlena Evensen og Hot i Syden. For jenter fra ca. 5. klasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar