onsdag 23. oktober 2019

Ingen slipper unna av Mari Moen Holsve

Et år er gått siden en morder jaktet på skoleelever i Skymdal (boken Ingen sover trygt i natt), og livet til Thale er tilbake til det normale. Hun mistrives i bygda, har nesten ingen venner - bortsett fra Calmeyer - og blir plaget av Irja i klassen og hennes tilhengere.

Så begynner det å skje ting i Skymdal igjen. Skoleelever blir skremt fra vettet av noe eller noen, men de tør ikke eller klarer ikke å fortelle om det etterpå. Thale blir vitne til en av hendelsene, men vil helst ikke snakke om det hun heller. For personen hun så, hadde ikke noe hode, og det går da virkelig ikke an å leve uten hode.

Utrolig nok er plutselig Thale den hovedmistenkte i Skymdal, og da kan ikke hun og Calmeyer sitte rolig lenger. De må finne ut hva som egentlig har skjedd, og i den anledning kommer de over flere store overraskelser samt at det plutselig blir en kamp på liv og død.

Dette er en spennende bok jeg trygt kan anbefale til både gutter og jenter på mellomtrinnet. Man behøver ikke å ha lest den første boken fra Skymdal for å ha glede av denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar